Vi på Spaden

På förskolan Spaden jobbar idag sex pedagoger, varav fyra är förskollärare och tre är barnskötare, samt två resurser.

 

siluette kvinna

Anna som jobbar som föreståndare för Spaden är utbildad lärare och har arbetat med lärar- och förskollärarutbildning i över 14 år. Anna brinner för matematikundervisning och hur man kan utmana barn och pedagoger så att de får möjlighet att upptäcka det fantastiska verktyg som matematik kan vara. Utbildning ska vara meningsfull både i förskolan och i skolan, menar Anna.

 

.

.

marie_72

På Krokodilen hittar vi även Marie. Marie som är barnskötare i grunden har arbetat på Spaden i över 10 år. Med sin varma och lugna personlighet är hon omtyckt av såväl personal som barnen på avdelningen. Själv tycker hon att det är väldigt värdefullt och berikande att jobba med de minsta och se dem utvecklas till små personer.

.

.

.

.

Guvens_72_2

Även Guvens jobbar som barnskötare med de små på Krokodilen. Det är nu fem år sedan hon började på Spaden och hon tycker att det blir roligare för var år som går. När det är dags för pyssel så har nog Guvens minst lika kul som barnen.

.

.

.

.

.

Minna_72

Trots över 15 år inom förskoleverksamhet är Minna en tjej med barnasinnet i behåll. Med lagom doser lek och ansvar är hon en omtyckt och respekterad fröken av alla Draken-barnen, där hon idag jobbar heltid som förskollärare.

.

.

.
.

 

Karin  har varit på Spaden sedan 2007 och arbetar idag deltid som förskollärare främst på Draken. Ödmjuk och lugn i själen men samtidigt envis och stark har hon stöttat och uppmuntrat många Spadenbarn genom åren. Bäst gillar hon att vara ute i naturen med barnen.

.

.

.

 

Conny_72

På Draken hittar vi även Conny som är en förskollärare med många års erfarenhet i bagaget, då han arbetat inom barnomsorgen i över 20 år. Lugn, stabil och med stort hjärta är han den första att läsa av situationer som behöver åtgärdas – oavsett om det gäller att lugna ner, avleda eller trösta.

.

.

.

.

Nathalie_72

Nathalie som länge jobbat som uppskattad vikarie på Spaden är nu sedan drygt ett år tillbaka anställd som resurs på Draken. Med en ängels tålamod och ett hjärta av guld är hon en trygg klippa på Spaden.
.

.

.

.

.

Jesper_72Jesper är ett populärt tillskott på Draken där han idag jobbar som resurs. Han gillar att vara ute och kommer gärna med lite nya ideér som barnen snabbt nappar på. En promenad upp till idrottsplanen för att sparka fotboll brukar vara populärt.

.

.

.

.

siluette kvinna

Firo började nu i somras som förskollärare på Draken och har med sitt milda och vänliga sätt snabbt vunnit barnens hjärtan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.N